Wednesday, May 20, 2020

[ID] (YT UPDATE) : DONAT KFC Review🍩 + 🕌 Cobain MENU BUKA PUASA KFC BUKBER 🐣 Chicken Lime

donat kfc, review donat kfc, boba kfc , mocha boba kfc
DONAT KFC Review🍩 + 🕌 Cobain MENU BUKA PUASA KFC BUKBER 🐣 Chicken Lime

Baru aja cobain Donat KFC yang lagi booming di kalangan warganet kala pandemi masih berkelana di Negaraku Indonesia. Iyup, #dirumahaja bikin makin doyan ngemil dan sukses membuatku takut berdiri di atas timbangan. This time I'm not only trying KFC Donut aja tapi juga mencoba menu Buka Puasa KFC BUKBER dimana ayam goreng mereka disajikan bersama cocolan saus Lime/Jeruk Nipis. For me, sausnya terasa cukup oke meski di awal tipis-tipis seperti BBQ. 🏆 4/5 untuk Lime Saucenya. 

kfc donut review
Harga waktu aku beli 1 kotak isi 1/2 lusin(6bh) cuma around IDR 24k!
Untuk donatnya? Walau tidak sesuai ekspektasiku di awal tapi teksturnya soft empuk gitu seperti 'donat rumahan' saat digigit. Toppingnya karena promo kita dapat yang icing sugar tapi as I said in the video toppingnya malu-malu a.k.a dikit banget! Although my friend said dia juga beli dan dapat topping yang lebih royal, but it make sense kalau tiap outlet mungkin servingsnya beda-beda.

kfc winger party menu kfc lime chicken
Ini dia menu promo yang aku coba. Sausnya Lime Sauce sama kayak menu bukbernya gituu



Kalau suka video review macam ini jangan lupa likee, commentt, subscribe yah! See you~


Baca tentang KFC Salted Chicken : http://www.chippeido.co.vu/2018/02/kfc-salted-chicken-egg-review-rasanya.html



Thank you for visiting! Please leave comment below and if you think this post is useful, don't forget to subscribe it by click g+1 or share this post to others :D Thank you :)

8 comments:

  1. Keep up the excellent work, I read few posts on this internet site and I think that your website is really interesting and has bands of superb info. 온라인바둑이

    ReplyDelete
  2. Nice post. I learn something totally new and challenging on blogs I stumbleupon everyday. It’s always useful to read through content from other authors and use something from other sites. 바카라사이트

    ReplyDelete
  3. Thank you for providing a quality article. There is something you might be interested in. 온라인카지노

    ReplyDelete
  4. Its an amazing website, really enjoy your articles. 카지노사이트존

    ReplyDelete
  5. You have remarked very interesting details ! We offer safe and trusted online site for gamer. click here: 바카라사이트

    ReplyDelete
  6. This article is very helpful and interesting too. Keep doing this in future. We operate a website where you can play online games. visit here: 카지노사이트

    ReplyDelete
  7. Thank you for providing a good quality article. We recommended to you our safest Online games. go here: 카지노사이트

    ReplyDelete
  8. Very nice article and straight to the point. If anyone looking for safety playground for online gaming, Feel free to visit my site: 바카라사이트

    ReplyDelete

Pages

Instagram Feeds